DOKTER DE VET WERKT SAMEN MET DOKTER OOTEMAN. Sinds enkele maanden wordt de praktijk van de Vet en Grootenboers versterkt met dokter Ooteman. Zij zal voor dokter de Vet op vrijdag als vaste waarnemer werken. Dokter de Vet is nu maandag, dinsdag en woensdag de gehele dag aanwezig.

LET OP: ONS NOODNUMMER IS KOMEN TE VERVALLEN. Om technische redenen en in navolging van de landelijke voorschriften is ons extra noodnummer 319545 sinds kort uit de lucht. Voor alle situaties, dus ook voor spoed, zijn 20 telefoonlijnen beschikbaar via de algemene praktijknummers. Pas dit daarom a.u.b. direct aan in uw contacten van uw telefoon, op het moment er geen spoedsituatie is.... 

TELEFONISCH BEREIKBAAR IN DE MIDDAG: Ter verbetering van onze bereikbaarheid en uitbreiding van onze service, kunt u nu niet alleen vóór 11 uur maar ook tussen 13 uur en 15 uur de praktijken direct telefonisch bereiken voor uitslagen of kort overleg. Alleen bij echte spoed kunt u als u 's middags belt nog dezelde dag op het spreekuur terecht. 

HUISARTSOPLEIDING IN DE RODE MEEUW: Sinds 7 jaar zijn dokter Grootenboers en dokter Andrea gestart met het opleiden van Artsen In Opleiding tot Specialist (AIOS) via de Vrije Universiteit. Dit jaar versterken dokter Vicky Bouwman (huisarts) en dokter David de Boer (huisarts) ons team.